HVA ER REVY?

En revy er en teaterforestilling som er sammensatt av flere numre, som for eksempel sketsjer, monologer, stand-up eller sanger, som regel med aktuelle temaer.

VIKTIGE DATOER

Lørdag 28. mars 2020: Premiere!

Søndag 29. mars 2020: Forestilling
Tirsdag 31. mars 2020: Forestilling

Onsdag 1. april 2020: Forestilling

Fredag 3. april 2020: Forestilling (siste)

Det vil fra onsdag 23. november være lagt opp til gruppemøter og prøver hver onsdag etter skolen, men ikke alle skal møte hver uke. Det er i tillegg planlagt noen helger hvor det vil være prøver på dagtid og sosialt arrangement på kvelden.

Ønsker du fullstending prøveplan? Ta kontakt på +47 936 74 025 eller på post@sablavittig.no

HVOR ER VI?

Alt av møter, prøver og forestillinger skjer på Vågsbygd videregående skole. Sosiale arrangement blir holdt steder utenfor skolen.

PRODUKSJONSGRUPPER

Å sette opp revy er veldig gøy, men også mye arbeid. Selv om høydepunktet for mange medvirkende i en revy er å stå på scenen, er det minst like gøy og viktig å jobbe i gruppene som gjør andre oppgaver i produksjonen.

Ensemble

Ensemble består av en gruppe sangere, dansere og skuespillere. Det er denne gruppen som står på scenen under revyen. 

Kulisser og scenografi

Hvordan skal egentlig scenen se ut? Dette bestemmer gruppen (i samarbeid med regissør og kunstnerisk team) som jobber med kulisser og scenografi. Denne gruppen har også ansvar for å bygge/skaffe de nødvendige kulissene, samt sette dette opp til forestilling.

Lyd og lys

Liker du å rigge og planlegge bruken av teknisk utstyr? I gruppen lyd og lys jobber du tett sammen med profesjonelle lyd- og lydteknikere. Hva og hvor mye trenger vi av lyd og lys for å lage tidenes revyforestilling? Dette blir du med å bestemme i denne gruppen.

Kostyme og sminke

Denne gruppen er med på å bestemme hvordan ensemble skal se ut på scenen, men jobber også tett med regissør og kunstnerisk team for å høre på og møte deres ideer. Gruppen har ansvar for å skaffe kostymene og sminken som trengs i forkant, og sørge for at ensemble har kontroll på egne kostymer og sminke under forestilling.

PR og markedsføring

Det blir sjeldent en bra revy uten publikum i salen på forestillingene. Gruppen PR og markedsføring har ansvar for nettopp dette. Altså, skaffe publikum!

Kosegruppe

Vi lager revy for å få en gøy og fin opplevelse sammen! Det er viktig at vi ikke glemmer. Det kan derimot være fort å glemme når hodet fylles med stress og nerver like før premiere. Kosegruppa sørger for at alle har det bra på øvelser og forestillinger, slik at dette blir en fantastisk opplevelse for alle. (PS: Kake skaper god stemning!)

Tekst

Det er en stor fordel at vi har noe å fremføre på scenen. Hvis ikke blir det rimelig stusselig. Derfor trenger vi en tekstgruppe som elsker å bruke kreativiteten sin til å skrive morsomme sketsjer, monologer og sanger, slik at dette blir verdens gøyeste revy. Tekstgruppa utformer manus i samarbeid med regissør og kunstnerisk team.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL PÅMELDING

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du våre betingelser.

Og følg oss gjerne i sosiale medier

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon
  • TikTok

2020 © Sabla Vittig