top of page

– En festlig revolusjon i julebordbransjen!


I en tid der tradisjonelle julebord dominerer festsesongen, bringer humorgruppen Sabla Vittig en forfriskende ny vri med sitt innovative arrangement "Jul på Teateret - Årets vittigste julebordpakke". Denne unike kombinasjonen av en 3-retters julemiddag og et humoristisk underholdningsshow bygger på fjorårets suksess, og lover en enda mer festlig og minneverdig opplevelse i år.


Henrik Nilsen Mørk, daglig leder, reflekterer over fjorårets suksess. "Vi var overveldet av responsen. Det inspirerte oss virkelig til å løfte arrangementet til et nytt nivå i år," sier han.


Han blir avbrutt av Sondre Haakonseth, kunstnerisk leder, som smilende legger til, "Og det er nettopp det vi har gjort. Vi har finpusset på hvert eneste detalj, fra menyen til humorinnslagene."


Michael Mosvold, kommersiell leder, nikker i enighet. "Responsen fra publikum var fantastisk. Folk sa at vår kombinasjon av mat og humor var et friskt pust i julebordtradisjonen," sier han. "Det setter virkelig press på oss for å levere noe enda bedre i år," fortsetter han med et glimt i øyet.


Maria, gruppens lyd- og lystekniker, belyser sin rolle i showet. "Det er en spennende utfordring å sørge for at teknikken understøtter både humoren og stemningen gjennom hele kvelden," forklarer hun.


"Vi jobber tett sammen for å sikre at alt flyter perfekt."

Mørk går tilbake til å beskrive årets show. "Vi ønsker at våre gjester skal oppleve en kveld fylt med latter og gode minner. Det er vår måte å sette et personlig preg på julefeiringen."


Haakonseth legger til, "Vi tror på kraften i å dele en god latter. Det samler folk og skaper en unik atmosfære. Og det er akkurat det vi sikter etter med 'Jul på Teateret'."


Med billetter som selger raskt, oppfordrer Mosvold interesserte til å ikke nøle. "Dette er en unik mulighet til å oppleve en annen type julebord, en som vil gi deg historier å fortelle lenge etter at kvelden er over."


bottom of page