top of page
pexels-mikhail-nilov-7676888.jpg

Bingo kledd i en
sprudlende ny drakt!

Ta del i en kveld fylt med latter, spill og overraskelser! Glem alt du vet om vanlig bingo; her blander vi det kjente spillet med en unik teatertvist. Vår champagneelskende bingovert, Åshild Marie Kvark, forvandler hver bingorunde til en livlig og uforutsigbar opplevelse.

BobleBingo er mer enn bare en bingokveld – det er en aften fylt med kulturelle godbiter i hjertet av Teaterets elegante foaje. Her kan du nyte en drink, mingle og oppleve en kveld som bobler over av kunstnerisk energi og samhold.

Enten du er en teaterentusiast, bingofrelst, eller bare ser etter en unik og morsom kveld kommer du til å elske vår BobleBingo. Bli med oss for en magisk kveld hvor kultur og spenning møtes – en opplevelse hvor hver bingorute kan lede til en ny og uventet forestilling. Vi gleder oss til å se deg på BobleBingo – en kveld hvor alt er mulig!

Sikre deg plass på
vår BobleBingo i dag!

Med kun 30 plasser per kveld er dette et eksklusivt arrangement hvor det lønner seg å bestille billetter tidlig. Alle billettkategorier inkluderer inngang og ditt første bingobrett. Kjøp et ekstra bingobrett til kun 45 kr og le hele veien til premiebordet. Vi gleder oss til å se deg!

bottom of page