top of page
AdobeStock_589770551.jpeg
‎Jul på Teateret - logo.‎001.png
‎JPT24 - logo - undertittel.‎001.png

Gled deg til en unik
helaften på teateret!

Vi ønsker deg velkommen til en kveld hvor festlig julestemning, hjertevarm humor og kulinariske nytelser smelter sammen i en perfekt julebordopplevelse på Teateret. Gjør deg klar for en helaften hvor hver detalj er nøye planlagt for å skape minnerike opplevelser og mye latter! 

Når du trer inn i vårt julepyntede teater, vil du oppleve en varm og hjertelig velkomst samtidig som du får nyte en boblende aperitif som setter tonen for kvelden. Teaterets erfarne servitører vil sørge for at alt går smidig, og vi på scenen vil sørge for at dere får trent magemusklene deres nok for hele 2025. Sammen sørger vi for at dere får en uforglemmelig julefeiring hvor alle føler seg ivaretatt! 

Etter desserten blir teaterets foaje forvandlet til en festscene som sammen med vår DJ holder stemningen på topp utover natten. Vår feststartende forfriskning vil være den perfekte overgangen fra en kveld med fantastisk mat og underholdning til en natt med dans og glede. 

VARM VELKOMST
OG KALD APERITIF

Bli møtt av vårt dedikerte vertskap som står klare med en sprudlende velkomstdrink!

3-RETTERS
JULEMENY

Nyt en deilig 3-retters julemeny som garantert vil få smaksløkene dine i julestemning!

HYSTERISK
HUMORSHOW

Opplev et unikt humorshow fylt med sterke parodier, svak satire, ok sang og mye dans!

FESTLIG STEMNING
UTOVER NATTEN

Slipp dansefoten løs i Teaterets julepyntede foajé og nyt de beste låtene levert av vår helt egne DJ!

Sikre deg plass på
tidenes julebord i dag!

Kjøp billetter til Jul på Teateret og gled deg til en unik julebordopplevelse sammen med din gruppe. Grupper på mellom 6 og 24 personer kan sikre seg billetter på Teaterets nettside allerede i dag. Større grupper bes fylle ut vårt interesseskjema slik at vi kan forsikre oss om at vi har plass.

bottom of page